Skip to main content

Interes uriaş pentru ultima reprezentanţie din acest an a Filarmonicii Banatul! Toate biletele pentru concertul vocal-simfonic de Anul Nou s-au vândut

Cu câteva zile înainte de a intra în Noul An, Filarmonica Banatul din Timișoara pregătește o seară de neuitat pentru iubitorii muzicii clasice.

Ultimul concert al anului îi aduce în lumina reflectoarelor pe membrii talentați ai Corului „Ion Românu” și pe cei dedicați ai Orchestrei simfonice pentru un spectacol vocal-simfonic ce promite să răsune în sufletele ascultătorilor.

Concertul va avea loc vineri, 29 decembrie 2023, de la ora 19:00, la Sala Capitol, Timișoara.

Printre acordurile măiestre interpretate în cadrul concertului se vor regăsi opere remarcabile ale unor mari compozitori precum Johann Strauss, Emmerich Kálmán, Franz Lehár, Giuseppe Verdi, Gino Dendrino și Eugen Doga.

Seara va fi condusă de talentatul dirijor Ciprian Teodorașcu, iar soliștii de excepție Renata Vari, soprană, și Bogdan Zahariea, tenor, vor încânta publicul cu vocile lor subtile și expresive.

Dirijor este Iosif Todea, un profesionist recunoscut în domeniul muzical, care va fi responsabil de armonia perfectă a artiştilor de pe scenă.

Toate biletele s-au vândut deja, demonstrând că publicul timișorean a răspuns cu bucurie la invitația la un asemenea spectacol de excepție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.