Succes la indigo. Frații gemeni Pietru și Gabriele Șecman urcă, din nou, pe podiumul național la atletism

Două medalii de argint și una de aur… în dublu exemplar. Este palmaresul cu care doi dintre elevii de la Clubul LPS Banatul s-au întors de la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori, de la București.

Frații gemeni Pietru și Gabriele Șecman au câștigat pentru clubul timișorean câte o medalie de argint la proba de 400 de metri, respectiv la 200 de metri.

CITEŞTE ŞI: Susţii mişcarea LGBTQIO+? Află cum poţi câştiga bani din asta

La acesta se adaugă un aur la proba de ștafetă, medalie care le aduce titlul de campioni naționali, alături de colegii lor Radu Stanciu și Luca Zanfir.  

Pietru și Gabriele sunt, la cei 15 ai ai lor,, fără doar și poate, un exemplu de perseverență în… dublu exemplar. E o bucurie să vezi cum se încurajează și se suțin reciproc. Sunt tineri care știu că pentru a urca pe podium, trebuie să muncești mult. Să faci performanță la această vârstă înseamnă, atât pentru ei cât și pentru familiile lor, enorm de multe sacrificii. Gloria câștigată în câteva minute de alergare pe pistă, într-o competiție, are în spate sute de ore de antrenament, un efort pe care îl vede foarte puțină lume”, spun antrenoarele celor doi sportivi

Tinerii sportivi timișoreni au fost antrenați de Mihaela Răsădean și Cristina Bocșa. 

CITEŞTE ŞI: CCIAT anunță că firmele timișene sunt invitate să viziteze, gratuit, expo PHILOXENIA Salonic!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.