Skip to main content

Succes european pentru timișoreanca Alexandra Iuliana Cioclu! A obținut două titluri de Campion Balcanic la ciclism, în competiția din Grecia!

Echipa României obține și în acest an rezultate notabile la Campionatele Balcanice de ciclism din Grecia!

Alexandra – Iuliana Cioclu (Juniori), reprezentând UVT – Devron West Cycling Team, alături de Manuela Mureșan (Elite), reprezentând CS Dinamo București BikeXpert Racing Team Superbet, componente ale lotului României, sunt noile Campioane Balcanice de Ciclism pe Șosea, proba de șosea fond.

În plus, cele două campioane și-au adjudecat și titlurile de Campioane Balcanice de Ciclism pe Șosea, la proba de contratimp individual, probă desfășurată în prima zi a Campionatelor Balcanice, cu desfășurare în Larissa, Grecia!

În componența echipei UVT-Devron West Cycling Team se află Alexandra – Iuliana Cioclu, Ungureanu Georgeta, Natalia Mănescu, Darabant Noelle, Mihai Băbăiță, Emil Chepetan, Alin Toader, Erick Lorincz Rogoz, Mădălin Gaiță, Vlad Remzing, David Urs, un lot pregătit tehnic de antrenorul Alex – Drilea Apetrei, cât și staful tehnic format din Carmen Băbăiță, Radu Hăulică, Camelia Chepețan și Iulian Cioclu.

Echipele de tineri campioni ale UVT au câștigat un plus de prestanță sportivă și au propulsat Timișoara pe scena europeană, în 2023. După ce echipa de volei masculin universitar a UVT a devenit campioană europeană în această vară, iată că și ambițioasa echipă de ciclism UVT – Devron West Cycling Team notează rezultate demne de apreciere, prin participările în etapele campionatului național sau prin performanțele realizate în cadrul lotului național. Felicitări pline de căldură pentru noua campioană balcanică de juniori din cadrul ediției 2023 a Campionatelor Balcanice, Alexandra – Iuliana Cioclu, componentă a echipei de ciclism UVT – Devron!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.

Viitorii studenți UVT își pot crea dosarele de înscriere, online, pe platforma de admitere, accesând site-ul admitereonline.uvt.ro

Aspiranții la studii universitare pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea candidaților cât mai facilă – admitereonline.uvt.ro.