Skip to main content

Slugărnicie, prostie sau manipulare ieftină? Cum a încercat “experta” în comunicare de la Centrul de Proiecte, să deturneze un eveniment de prestigiu?

În lipsa unor evenimente de amploare cu care să se mândrească, experţii Centrului de Proiecte din Timişoara, se caţără pe munca altora.

Este şi cazul prestigiosului Festival George Enescu, care, în această toamnă, va avea o secţiune la Timişoara.

Cea mai mare parte a finanţării, aproape 500 de mii de lei, este asigurată de Consiliul Judeţean Timiş, instituţie care nici măcar nu este amintită în comunicatul de presă transmis de organizatori şi semnat de Anderka Iancea, PR specialist, cum se intitulează.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Mașină răsturnată, blocată între un stâlp și un perete de susținere de pe marginea drumului! Șoferul a rămas încarcerat

Este vorba despre aceeaşi Anderka Iancea, angajată la Centrul de Proiecte pe postul de “expert în comunicare”, care s-a folosit de această asociere şi a încercat să inducă ideea că Festivalul George Enescu este organizat de instituţia pe care o reprezintă.

A trimis comunicatul în timpul programului de lucru şi nu a făcut nicio menţiune despre sursele de finanţare (CJT şi Rotary Club), ceea ce i-a făcut pe mulţi dintre jurnalişti să ceară explicaţii suplimentare de la CJT.

„Este o onoare pentru Consiliul Județean Timiș să finanțeze Festivalul George Enescu prin intermediul mecanismului său de implementare a Programului Național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. Evenimentul se încadrează perfect în viziunea mea cu privire la peisajul cultural care ar trebui construit și consolidat în Timișoara, este un eveniment calitativ, de anvergură, care ne va produce o bucurie similară expoziției Brâncuși pe care o vom lansa în toamna acestui an”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, la câteva zile după comunicatul trunchiat trimis de Anderka.

Dezinteresul şi lipsa de profesionalism şi de etică de care dă dovadă experta în comunicare de la Centrul de Proiecte pot fi puse pe seama epuizării de care se tot plânge în ultimul timp.

Pentru că, pe lângă “munca asiduă” pe care o depune pentru cele 2-3 comunicate pe care le trimite lunar, din partea instituţiei unde este plătită din bani publici, Anderka este extrem de implicată în colaborările cu organizatori privaţi de evenimente.

Pe bani sau voluntar, experta de la Centrul de Proiecte nu refuză niciun proiect în care îşi poate etala “vocea şi talentul”, chiar şi în timpul programului de lucru.

Festivalul George Enescu şi Codru Festival sunt cele mai recente evenimente pe care Anderka Iancea şi le-a trecut în portofoliul de „PR specialist” şi pentru care a trimis comunicate lipsite de informaţii esenţiale dar pline de greşeli de punctuaţie şi ortografie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.