Skip to main content

Studenții UVT, pe podium! S-au clasat în primele locuri la Campionatul Național Universitar de Înot!

Studenții Universității de Vest din Timișoara au participat la Campionatul Național Universitar de Înot, unde s-au clasat în primele cinci locuri în clasamentul general.

Campionatul s-a desfășurat în perioada 26 – 27 aprilie, la Bacău, participând 90 de studenți din 15 universități.

Echipa UVT a fost compusă din studenții Roberta Baciuna (Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor), Lavinia Mihoc (Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie), Letiția Motoș (Facultatea de Drept și Științe administrative), Andreea Hornea (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Albert Cojanu (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Bogdan Checicheș (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Rareș Tănasie (Facultatea de Educație Fizică și Sport) și Radu Vaipan (Facultatea de Educație Fizică și Sport).

Lotul a fost coordonat de Ionuț Pîrjol și Marcel Răsădean.

Studenții UVT care au obținut locuri pe podium sunt următorii:

Locul 2 – Rareș Tănasie – 100 m liber masculin;
Locul 3 – Letiția Motoș – 100 m fluture feminin;
Locul 3 – Bogdan Checicheș – 100 m fluture masculin;
Locul 3 – Albert Cojanu – 100 m spate masculin;
Locul 3 – ștafeta 4 x 50 m mixt masculin;
Locul 3 – ștafeta 4 x 50 m mixt feminin.

În clasamentul general, echipa Universitătii de Vest din Timișoara s-a clasat pe locul patru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.