Skip to main content

Runda 2: SCM Timișoara versus SCM U Craiova! E șansa baschetbaliștilor timișoreni să își ia revanșa

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara întâlnesc, din nou, SCM U Craiova, în grupa locurilor 11-14.

Cele două echipe se confruntă, astăzi, de la ora 19:00, în sala Constantin Jude, după sistemul „două din trei”.

Oltenii conduc cu 1-0 la partide, după ce s-au impus miercuri pe teren propriu, scorul final fiind 87-80.

Va fi al 43-lea meci al sezonului pentru alb-violeți, care au disputat până acum 28 de partide în campionat, 12 în Alpe Adria Cup (unde au ajuns în final) și două în Cupa României.

Arbitrii desemnați pentru a conduce această dispută sunt Mate Andras Stretea, Narcis Dan și Răzvan Opriș.

Partida va putea fi urmărită pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.