Skip to main content

Banat Girls pierde duelul de la Bistrița! Doar opt jucătoare au făcut deplasarea

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut meciul cu Gloria Bistrița din etapa a VIII-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin, însă partida s-a încheiat după… 48 de minute.

Echipa timișeană a facut deplasarea in ziua meciului, cu doar… opt jucătoare. Gloria si-a facut  jocul ei, iar timișencele au incercat sa se apere cat mai exact. Asa cum era de asteptat, formatia ardeleana a fost si cea care a inscris. Mai intai a facut-o Rania Kara Jouli la jumatatea primei reprize. Chiar inaintea pauzei, Oana Negrea a patruns cu mingea la picior, i-a trimis Alexandrei Hornea, aceasta a facut o pirueta pe langa Andrada Ungur, dupa care a trimis in plasa. Gazdele puteau sa mai inscrie, insa interventiile bune ale portarului Laura Vogt au facut ca acesta sa fie rezultatul primei parti. Laura Vogt a si purtat in premiera banderola de capitan.

Imediat dupa reluare, aceeasi Rania Kara Jouli a facut 3-0, cu o lovitura de cap din marginea careului de 6 metri. La numai 1 minut dupa aceasta reusita, Andrada Ungur s-a accidentat, iar centralul intalnirii a fost fortat sa fluiere finalul intalnirii.

Decizia de a face deplasarea doar cu 8 jucatoare a fost luata pentru ca echipa sa nu fie exclusa din campionat pentru neprezentare.

Unul dintre motivele pentru care alte jucătoare nu au făcut deplasarea a fost faptul ca nu și-au primit salariile pe ultimele doua luni, iar unele nu au putut pleca de la serviciu.

De asemenea, conducerea le-a cerut sa faca deplasarea in ziua jocului, ignorand faptul ca si fotbalistele au nevoie de odihna, mai ales ca in ultima perioada partidele au fost programate din 3 in 3 zile, iar unele dintre fete au suferit si accidentari.

Desi trecem prin momente dificile, fetele au facut eforturi extraordinare si am reusit sa ne prezentam la Bistrita unde printr-un joc colectiv extraordinar am tinut piept onorabil uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1.Prin ambitia si determinarea deosebita a celor 8 fete care au facut aceasta deplasare si care au castigat si admiratia adversarului prin profesionalismul si evolutia lor mai dam un ragaz echipei pentru a se gasi o solutie pentru viitorul brandului „Banat Girls”.Inca o data vreau sa remarc jocul deosebit de bun facut de cele 8 conduse din teren de Laura Vogt si vreau sa multumesc tuturor jucatoarelor care in ciuda neajunsurilor, pe langa munca, isi fac timp sa se si pregateasca si cand se poate sa vina si la meciuri si sa dea 100% pe teren”, spune Dan Popescu, antrenorul Banat Girls Comlosu Mare.

Iata mai jos si lotul care a evoluat in partida de la Bistrita.

Banat Girls: Laura Vogt(c), Ana-Maria Popescu, Nicol Dinca-Vuia, Amanda Lihv, Andrada Ungur, Suzuho Yamasaki, Francesca Frericks, Rebecca Melack.

Urmatorul meci al formatiei noastre este programat in 2 mai, de la ora 16:00, impotriva lui ACS Targu Mures.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.