Skip to main content

Studenta găsită de moartă la Timișoara a fost ucisă! Principalul suspect, iubitul tinerei!

Crimă din gelozie! Studenta găsită moartă seara trecută, într-un aparatament în zona Gării de Nord, a fost înjughiată de mai multe ori.

Tânăra avea 21 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină. Seara trecută, a fost găsită moartă în pat de către sora iubitului și colega ei. Medicii de pe SMURD n-au mai putut face nimic pentru tânără, fiind decedată deja de câteva ore.

La fața locului au ajuns și medicii legiști. Care au stabilit că tânăra fusese înjunghiată de mai multe ori. Principalul suspect este chiar iubitul fetei, student și el la Medicină.

Acesta a fost reținut de pollițiști și dus la audieri.

Cei doi tineri erau împreună de la sfârșitul anului trecut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.