Skip to main content

Stop violenței domestice! Polițiștii timișeni au adunat mesaje de susținere pentru victime, în cadrul campaniei “Nu ești singură, cere ajutor!”

În fiecare an, în 25 noiembrie este marcată Ziua internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor!

În acest context, polițiștii timișeni împreună cu reprezentanții Complexului de Servicii pentru Victimele Violenței Domestice și Agresori din Timișoara, au inițiat, la începutul acestei luni, campania „Nu ești singură, cere ajutor!”.

Această campanie are ca scop sensibilizarea și mobilizarea întregii societăți împotriva violenței domestice, adresându-se atât victimelor directe, cât și comunității în ansamblu, în încercarea de a stopa acest fenomen alarmant.

În contextul Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor, marcată pe 25 noiembrie, polițiștii și asistenții sociali au organizat un eveniment special în cadrul complexului comercial Iulius Town din Timișoara. Obiectivul principal al acestui eveniment a fost de a trage un semnal de alarmă către societate, subliniind importanța implicării active în sprijinirea victimelor violenței domestice.

Astfel, în intervalul orar 12:00-16:00, zeci de persoane aflate în trecere prin mall au contribuit la campanie, scriind mesaje încurajatoare care vor ajunge la cei afectați de această problemă.

Campania continuă să încurajeze comunitatea să fie receptivă și să acorde suport celor care au nevoie.

Polițiștii încurajează femeile care sunt în această situație sau cunosc pe cineva care se confruntă cu violența domestică, să nu ezite să ceară ajutor, pentru că fiecare gest contează în lupta împotriva acestei realități dure.

De la începutul lunii noiembrie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității-I.P.J Timiș împreună cu reprezentanți ai Complexului de Servicii pentru Victimele Violenței Domestice și Agresori din Timișoara, au demarat Campania “Nu ești singură, cere ajutor!”

Această campanie se adresează, atât victimelor violenței domestice, cât și întregii societăți pentru ca acest fenomen să fie stopat și pentru a încuraja femeile să ceară ajutorul atunci când sunt victime ale violenței.

În contextul zilei de 25 noiembrie, polițiștii împreună cu asistenții sociali au organizat un eveniment în complexul comercial Iulius Town, pentru a trage un semnal de alarmă ca societatea să nu rămână nepăsătoare atunci când o persoană apropiată este victimă, ci trebuie să o încurajeze să ceară ajutorul.

În intervalul orar 12:00-16:00, zeci de mesaje de încurajare au fost astăzi scrise de către persoanele care erau în trecere prin mall.

Fii curoajoasă, luptă pentru dreptul tău la o viață liniștită!
Cere ajutor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.