Skip to main content

Familie dărâmată de durere! Cele două tinere din mașina peste care a căzut căzut un utilaj, erau surori! Una dintre ele a murit, iar cealaltă este în stare gravă la spital

Este durere mare în familia celor două tinere implicate într-un accident, pe raza localității Păuliș din județul Arad.

Cele două tinere, Timeea și Roberta, mergeau spre casă, la Săvârșin, unde le aștepta familia. Nu au reușit să ajungă. Pe drum, într-o curbă, mașina în care se aflau cele două fost strivită de un buldoexcavator care a căzut de pe platforma pe care era transportat.

În urma impactului extrem de violent, Timeea, care se afla la volanul mașinii a murit pe loc, iar sora ei a fost grav rănită și transportată la spital.

Timeea avea 24 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile și era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, iar din această vară a devenit profesoară de limba română la, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Arad.

Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi! Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie. Dumnezeu să o odihnească în pace! Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău! 🙏”, a fost mesajul transmis de colegii tinerei de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Arad.

Roberta, în schimb, a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad, imediat după accident. Tânăra a fost diagnosticată cu politraumatisme şi fracturi costale, astfel că medicii arădeni au decis să o transfere la spitalul din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.