Skip to main content

Ştim cât trebuie să plăteşti pentru a vizita expoziţia Brâncuşi de la Timişoara! Vezi aici tarifele şi data la care începe vânzarea biletelor

Pregătirile pentru unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul programului TM2023, expoziţia cu operele marelui Constantin Brâncuşi, intră în linie dreaptă.

Astăzi, consilierii judeţeni au aprobat tarifele pe care le va plăti publicul pentru a admira lucrările care vor fi expuse la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara, în perioada 30 septembrie 2023-28 ianuarie 2024.

Iată lista de preţuri:

– Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, adulți = 88 lei/bilet

– Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși + acces integral expoziții MNArT, adulți = 100 lei/bilet

– Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, studenți = 22 lei/bilet

– Taxă vizitare expoziție temporară Constantin Brâncuși, pensionari = 55 lei/bilet

– Taxă tur ghidat pentru clase de elevi (grup limitat la un număr de 20-30 elevi) = 500 lei/grup

– Taxă tur ghidat pentru grupe de studenți (grup limitat la un număr de 10-20 studenți) = 500 lei/grup

– Taxă tur ghidat pentru adulți (grup limitat la un număr de 10-15 persoane) = 500 lei/grup

CITEŞTE ŞI: Un profesor din Timiș, eliminat de la Definitivat, pentru tentativă de fraudare a examenului!

Timişorenii şi turiştii vor putea admira, în cele patru luni, cât durează expoziţia, sculpturi emblematice din perioada de maturitate a artistului, multe dintre ele fiind aduse din mari muzee ale lumii, precum Centrul Pompidou sau Tate Gallery, dar și din colecții muzeale și private din România.

De asemenea, va fi expusă o selecție inedită de fotografii și fragmente filmate de artist, oferind o perspectivă mai largă asupra creației sale.

Muzeul Național de Artă din Timișoara va găzdui peste 100 de opere semnate de Brâncuși, iar multe dintre acestea vor fi expuse pentru prima dată în România, reprezentând o oportunitate rară pentru pasionații de artă să se apropie de geniul creator al marelui artist român.

Expoziţia este sprijinită financiar de Consiliul Județean Timiș și este organizată în parteneriat de Muzeul Național de Artă Timișoara și Fundația Art Encounters, în colaborare cu Institutul Francez din România.

Expoziția va fi o experiență culturală inegalabilă, oferind publicului ocazia să exploreze lucrări precum „Ecroseu”, „Cap de copip”, „Prometeu”, „Muza adormită”, „Domnișoara Pogany”, „Rugăciune”, „Măiastra”, „Pasăre în văzduh” și „Coloana fără sfârșit III”, alături de diferite desene și fotografii realizate de mâna maestrului.

Expoziția se anunță a fi un eveniment memorabil, aducând un omagiu marelui artist român și oferind oportunitatea de a descoperi creația sa genială pentru localnicii și turiștii care vor vizita Timișoara în perioada menționată.

Biletele se vor pune în vânzare pe data de 1 august.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr de 27 de ani, rănit în câmp, după ce un utilaj agricol a luat foc!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.