Skip to main content

Statui vivante, marionete gigant şi mimi! Începe o nouă ediţie a Check Art Festival cu concerte şi fireshow-uri

În acest weekend are loc o nou ediţie a festivalului de artă stradală Check Art, un eveniment cu tradiţie la Timişoara, care promovează tinere talente.

Check Art Festival –Spring Edition se desfăşoară la Iulius Town, în zilele de 22 şi 23 aprilie, între orele 16:30 şi 21:00, iar intrarea este liberă.

CITEŞTE ŞI: Două cadavre descoperite într-o locuinţă din Timişoara! Vecinii sunt cei care au alertat autorităţile

În cadrul festivalului, publicul se va întâlni cu statui vivante, mimi, bufoni, personaje pe picioroange și va avea parte de o mulţime de activități artistice.

„Cea mai frumoasă exprimare a gândurilor omului este arta și indiferent că este reală, virtuală, dinamică sau statică, va fi întotdeauna o piesă din puzzle-ul vieții fiecăruia. Iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize în cadrul Check Art Festival – Spring Edition. Statuile vivante, mimii, bufonii, marionetele gigant și personajele pe picioroange vor da culoare parcului, copiii sunt așteptați la ateliere de creație, iar toți vizitatorii vor putea participa la concerte live. Mai mult, timișorenii vor lua parte și la spectacole de fireshow și dans”, transmit organizatorii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.