Skip to main content

Două cadavre descoperite într-o locuinţă din Timişoara! Vecinii sunt cei care au alertat autorităţile

S-a dat alarma în această seară, când un locatar de pe strada Cozia din Timişoara a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru a intra într-unul dintre apartamente.

Apelantul a anunţat că din locuinţa respectivă vine un miros îngrozitor şi cum nimeni nu răspundea la uşă, s-au gândit la ce este mai rău.

Temerile lor s-au adeverit în momentul în care echipele de intervenţie au pătruns în apartament, unde au descoperit două cadavre într-o stare avansată de descompunere.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 88 de ani şi un bărbat de 68 de ani, mamă şi fiu, despre care deocamdată nu se ştie cum au murit.

Cert este că nu au fost găsite urme de violenţă însă poliţiştii au deschis în acest caz o anchetă amplă şi nu exclud nicio variantă.

„În jurul orei 21:20, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane care locuiau pe strada Cozia, din municipiul Timișoara, nu au mai fost văzute de mai multe zile. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și o Ambulanță, în interiorul imobilului fiind găsite două persoane decedate, o femeie în vârstă de 88 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident„, transmite IPJ Timiş.

VIM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.