Skip to main content

Stare de alertă, la Casa de Cultură Orăştie, după ce a fost descoperită o grenadă defensivă

Un angajat al Casei de Cultură din Orăştie a sunat în această dimineaţăa la 112 şi a cerut ajutor, după ce la subsol a fost descoperită o grenadă.

Proiectilul a fost găsit de un muncitor, care efectua lucrări în subsolul clădirii.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit înfiorător! O pensionară a ars de vie, în propria locuinţă

La fața locului s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Orăștie şi pirotehniști din cadrul I.S.U. Hunedoara, care au securizat zona, astfel încât să prevină o nenorocire.

Specialiştii au stabilit este vorba despre o grenadă de mână defensivă, care din fericire, era fără focos, fiind inofensivă.

Proiectilul a fost ridicat de echipa pirotehnică în vederea depozitării și a distrugerii.

oliţiştii continuă verificările în acest caz, existând indicii că obiectul respectiv ar data din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.