Skip to main content

Stare de alertă, la Casa de Cultură Orăştie, după ce a fost descoperită o grenadă defensivă

Un angajat al Casei de Cultură din Orăştie a sunat în această dimineaţăa la 112 şi a cerut ajutor, după ce la subsol a fost descoperită o grenadă.

Proiectilul a fost găsit de un muncitor, care efectua lucrări în subsolul clădirii.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit înfiorător! O pensionară a ars de vie, în propria locuinţă

La fața locului s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Orăștie şi pirotehniști din cadrul I.S.U. Hunedoara, care au securizat zona, astfel încât să prevină o nenorocire.

Specialiştii au stabilit este vorba despre o grenadă de mână defensivă, care din fericire, era fără focos, fiind inofensivă.

Proiectilul a fost ridicat de echipa pirotehnică în vederea depozitării și a distrugerii.

oliţiştii continuă verificările în acest caz, existând indicii că obiectul respectiv ar data din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un nou centru medico-social va fi amenajat în Timișoara, cu fonduri europene. Acesta urmează să asigure îngrijiri medicale pentru bolnavii cronici, pentru pacienții post-operatori, dar și pentru cei care au nevoie de îngrijiri paliative specializate.
Asociația „Teatru pentru Tine” prezintă spectacolul „Petrecere în pijamale”, o producție educativă și captivantă, care aduce în prim-plan talentul, creativitatea și prietenia dezvoltată în cadrul unui grup de elevi ai școlii din Ghiroda.
Accident cumplit, în urmă cu foarte puțin timp, pe strada Timotei Cipariu din Timișoara, unde un bărbat a căzut în gol de la o înălțime de 11 metri.
Filarmonica Banatul din Timișoara continuă demersurile incluzive începute alături de Asociațiile „Copii și Zâne” și „Supereroi printre noi” prin organizarea unui recital de colinde dedicat persoanelor cu diverse nevoi speciale și aparținătorilor lor.
A fost nevoie de 52 de termene întinse pe patru ani și de zeci de declarații și audieri, pentru ca magistrații de la Tribunalul Timiș să ia o decizie în dosarul instrumentat de DNA privind restituirea ilegală a unor imobile din Timișoara.