Skip to main content

Sfârşit înfiorător! O pensionară a ars de vie, în propria locuinţă

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la locul unui incendiu devastator, care a cuprins casa unei femei în vârstă de 66 de ani.

Alarma a fost dată de un vecin, care sunat la 112 şi a anunţat flăcările violente care au cuprins un imobil din localitatea Sălard, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Reacţia lui Robu, după ce Laţcău l-a acuzat că stă în spatele vandalizării maşinii lui Cosmin Tabără

Când pompierii au ajuns la adresa indicată, focul se manifesta generalizat la două din cele trei încăperi ale casei.

În paralel cu intervenţia de stingere a incendiului, salvatorii au început căutările proprietarei.

Din păcate, au găsit-o moartă în dormitor, iar în altă încăpere au observat două butelii de gaz, pe care le-au scos imediat afară, pentru a preveni o explozie.

“Ajunși în aproximativ trei minute la locul intervenției, pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului, care se manifesta violent în două din cele trei încăperi ale casei, pentru căutarea victimei și evacuarea a două butelii de gaz din camerele cuprinse de flăcări. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al proprietarei”, transmite ISU Bihor.

Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la jarul care a căzut din sobă.

CITEŞTE ŞI: Centru de terapie pentru victimele traficului de droguri din Timişoara! Clubul Lions Diamond lansează proiectul “Nu eşti singur şi nici singurul”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.