Skip to main content

Sfârşit înfiorător! O pensionară a ars de vie, în propria locuinţă

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la locul unui incendiu devastator, care a cuprins casa unei femei în vârstă de 66 de ani.

Alarma a fost dată de un vecin, care sunat la 112 şi a anunţat flăcările violente care au cuprins un imobil din localitatea Sălard, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Reacţia lui Robu, după ce Laţcău l-a acuzat că stă în spatele vandalizării maşinii lui Cosmin Tabără

Când pompierii au ajuns la adresa indicată, focul se manifesta generalizat la două din cele trei încăperi ale casei.

În paralel cu intervenţia de stingere a incendiului, salvatorii au început căutările proprietarei.

Din păcate, au găsit-o moartă în dormitor, iar în altă încăpere au observat două butelii de gaz, pe care le-au scos imediat afară, pentru a preveni o explozie.

“Ajunși în aproximativ trei minute la locul intervenției, pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului, care se manifesta violent în două din cele trei încăperi ale casei, pentru căutarea victimei și evacuarea a două butelii de gaz din camerele cuprinse de flăcări. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al proprietarei”, transmite ISU Bihor.

Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la jarul care a căzut din sobă.

CITEŞTE ŞI: Centru de terapie pentru victimele traficului de droguri din Timişoara! Clubul Lions Diamond lansează proiectul “Nu eşti singur şi nici singurul”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.