Skip to main content

Spitalul Modular de pe Stadionul CFR a reînceput activitatea de tratare a pacienților infectați cu COVID-19

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectare COVID-19, Spitalul Militar din Timișoara anunță reînceperea activității Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament de pe Stadionul CFR.

Aici sunt pregătite 30 de paturi conectate la oxigen medical cu flux înalt pentru asigurarea asistenței medicale persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Echipa medicală formată din medici militari, medici civili, sanitari militari, asistenți medicali civili, îngrijitoare și brancardieri continuă să muncească zilnic pentru ca pacienții noștri să beneficieze de tratament medical și condiții de spitalizare normale zilelor noastre”, transmit reprezentanții Spitalului Militar.

De asemenea, tot pe Stadionul CFR funcționează și Centrul de evaluare COVID-19, în care bolnavii infectați cu virusul SARS-Cov-2 se pot pot prezenta, fără bilet de trimitere, pe baza confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test RT-PCR, identificat în platforma Corona Forms, pentru evaluarea stării de sănătate. În funcție de rezultatul analizelor efectuate, se stabilește dacă este necesară internarea sau pacientul poate fi tratat la domiciliu.

Programul centrului de evaluare este de luni pană vineri, în intervalul 08.00-14.00, iar programarea pentru evaluare se face la numărul de telefon 0771.049.855.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.