Skip to main content

Școala Gimnazială nr. 7 din Timișoara se extinde! Primăria vrea să construiască o clădire nouă cu trei etaje și 17 săli de clasă

Un nou corp de clădire pentru Școala Gimnazială numărul 7 din Calea Lipovei, din Timișoara! Primăria a lansat licitația pentru proiectare, la care s-au înscris două firme.

Mai exact, la licitația pentru execuția serviciilor de proiectare aferente obiectivului de investiții „Extindere corp clădire C1 la Școala Generală nr. 7, str. I.I. de la Brad, nr. 2, Timișoara, jud. Timiș” s-au înscris doi ofertanți: Total Business Land SRL și DOR CONSULT, etapa următoare fiind analizarea ofertelor.

Cu fiecare investiție creștem capacitatea și îmbunătățim calitatea infrastructurii de învățământ din Timișoara. Gimnazială 7, la fel ca multe alte școli, nu dispune de destul spațiu pentru numărul mare de copii care frecventează această școală. Faptul că există o cerere mare pentru învățământul timișorean, chiar din zonele învecinate Timișoarei ne amintește de interesul care există pentru serviciile educaționale din oraș, dar pune și o presiune suplimentară pe noi să recuperăm zeci de ani în care infrastructura școlară a fost neglijată,” transmite viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău.

Școala Gimnazială nr.7 „Sf. Maria” din zona Calea Lipovei a devenit neîncăpătoare. În prezent aici învață 1547 de elevi.

Pentru a crește spațiile destinate educației, Primăria Timișoara vrea să extindă un corp vechi de clădire, prin adăugarea unui nou imobil cu trei etaje, care să aducă 17 săli de clasă în plus, un amfiteatru, o sală multifuncțională, un atelier, cabinete, grupuri sanitare și alte amenajări și dotări.

Conform contractului de servicii, executantul va realiza Proiectul Tehnic, obținerea avizelor și va asigura asistența tehnică pe tot parcursul execuției. Valoarea estimată a contractului de proiectare este 216.000 de lei, iar durata de execuție este de 90 de zile.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții va fi stabilită prin Proiectul Tehnic, iar finanțarea se va face prin alocare de la bugetul local.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.