Skip to main content

Spectacolul Romanian Psycho, la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei”!

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov.

Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” mâine, 7 iulie, de la ora 19. 

Spectacolul ROMANIAN PSYCHO  este scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, scenografia fiind semnată de Tudor Prodan. Actorul a luat ca punct de plecare noua realitate a ședințelor de terapie on-line, aducând pe scenă o lume pe cât de apropiată, pe atât de surprinzătoare.  Dincolo de hohotul de râs, spectacolul ROMANIAN PSYCHO deschide o temă de reflecție profundă despre o realitate simptomatică. Totodată, spectacolul este o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator.

Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” este conceput ca principală sărbătoare estivală a Brașovului, fiind organizat în formula de festival – concurs. Spectacolul ROMANIAN PSYCHO închide acest prestigios eveniment, fiind  invitat în afara competiției, ca spectacol de gală.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe site-ul www.biletebrasov.ro sau fizic, de la Agenția de bilete a Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.