Skip to main content

Bătrân găsit mort în propria locuință! Vecinii au fost cei care au dat alarma după ce din locuința bărbatului venea un miros greu

Un bărbat de 71 de ani a fost găsit mort de polițiști, în propria locuință.

Alarma s-a dat seara trecută, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Aleea Trandafirilor din municipiul Petroșani ar putea exista o persoană decedată.

Polițiștii ajunși la fața locului, au găsit în interiorul apartamentului cadavrul unui bărbat de 71 de ani, care prezenta urme de putrefacție. Din primele cercetări preliminare, poliţiştii au constatat că, nu sunt suspiciuni privind comiterea cu intenție a unei infracțiuni.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală in vederea efectuării necropsiei si stabilirea cauzelor și imprejurărilor în care a intervenit decesul

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.