Skip to main content

Spectacolul de teatru „Omul din cerc” atinge coardele sensibile ale psihologiei umane! Încă este timp să te înscrii pentru participare

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara invită publicul timișorean la spectacolul de teatru ”Omul din cerc”.

”Omul din cerc” (work in progress), de Matei Vișniec, este un spectacol modular care vorbește cu umor și subtilitate despre alienare, singurătate și angoasele omului de azi, dar și despre absurdul care se poate insinua pe nebănuite în viețile noastre. 

Coordonarea artistică este semnată de Daniela Șilindean, iar interpretarea este a studenților: Amalia Cîndrea (IT), Paul Mihai Dascălu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE) și Andrei Semen (RO).

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 mai, la ora 19.00 și este parte din programul acțiuni culturale@UMFT, fiind găzduit de Galeria Indecis, în parteneriat cu Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte #spațiipentrucomunitate.

Înscrierea se realizează accesând acest link.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.