Skip to main content

Se anunţă potop, în vestul ţării! Meteorologii au emis o nouă avertizare de tip cod galben, de ploi torenţiale

O nouă avertizare de tip cod galben de ploi torenţiale şi descărcări electrice a intrat în vigoare şi este valabil până mâine dimineaţă, la ora 10:00.

Până atunci, sunt aşteptate cantităţi însemnate de precipitaţii şi instabilitate atmosferică, pentru jumătate din ţară.

Mai exact, sunt vizate judeţele: Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Hunedoara, Sălaj, Cluj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Teloermai şi Giurgiu.

„În Oltenia, Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și al Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…35 l/mp și izolat de peste 40…50 l/mp. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse”, transmite ANM.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.