Skip to main content

Bărbat dispărut în drum spre medic! Familia este disperată şi cere ajutor tuturor pentru a-l găsi! UPDATE: Bătrânul a fost găsit de polițiști

 Poliţiştii din vestul ţării sunt în alertă, după un apel la 112, care sesiza dispariţia unui senior.

Ioan Martin, în vârstă de 78 de ani, a plecat de acasă, cu gândul de a merge la un consult medical, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.

Speriată de ce este mai rău, soţia lui a anunţat imediat poliţia, care, a încercat să îi dea de urmă bărbatului, căutându-l în toate locurile în care acesta obişnuia să meargă, însă fără niciun rezultat până acum.

Tocmai de aceea, Ioan Martin a fost dat în urmărire naţională.

„La data de 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie despre faptul că soțul său, MARTIN IOAN (foto) în vârstă de 78 de ani, din municipiul Brad, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 20 mai 2024, în jurul orei 07:30 și nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate, polișiștii au stabilit că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în vederea efectuării unui consult medical, după care nu a mai revenit acasă. Totodată, polițiști au  mai stabilit că acesta obișnuia să se deplaseze pe raza localităților Brad, Mesteacăn și Ribița, după care se întorcea la domiciliu, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 80 kg., ochi căprui, păr cărunt.

Când a fost văzut ultima dată, Ioan Martin purta o bluză de culoare gri închis, trening de culoare albastră închis și pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE

Bărbatul de 78 de ani a fost găsit în urmă cu puțin timp de polițiștii hunedoreni, pe DN76, între localitățile Brad și Rișculița.

Bărbatul nu prezenta urme de violență, însă a fost transportat la C.P.U. Brad, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, fiind într-o stare precară. În plus, bătrânul le-a declarat polițiștilor faptul că „a plecat să își caute turma de oi”.

La acțiunea desfășurată în cursul acestei zile au participat opt polițiști, cu patru autospeciale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.