Skip to main content

Spectacole de excepție, la Opera Națională din Timișoara, în perioada următoare! Iată programul complet

Vești bune pentru iubitorii de operă şi operetă! În perioada imediat următoare, publicul amator va avea parte de cele mai bune spectacole puse în scenă!

Astfel, Opera Naţională din Timişoara va pune în scenă, spectacole celebre, care vor fi supratitrate în limba română și engleză. Creațiunile lui Prometeu, Scripcarul pe acoperiș sau Turandot sunt doar câteva dintre spectacolele care vor fi puse în scenă, luna aceasta.

Iată însă programul complet:

Miercuri, 5 iunie 2024, ora: 19.00

SPECTACOL DE DIPLOMĂ – susținut de elevii secție de coregrafie „Ștefan Gheorghe” al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, promoția 2024

Joi, 6 iunie 2024, ora: 19.00

CREAȚIUNILE LUI PROMETEU de Ludwig van Beethoven și BODIES & EMOTIONS – spectacol coupé de balet.

Pentru baletul european al secolului al XIX-lea, cortina se ridică odată cu Creațiunile lui Prometeu, o partitură considerată astăzi crucială pentru evoluția stilului beethovenian. În a doua parte a serii, publicul este invitat să urmărească cea mai nouă producție a Operei timișorene –  baletul „Bodies & Emotions”, spectacol care aduce pe scenă extrase memorabile din coloanele sonore ale unor filme de succes precum Game of Thrones, Matrix, Interstellar, Divergent și The Hours.

Miercuri, 12 iunie 2024, ora: 19.00

TURANDOT de Giacomo Puccini – spectacol de operă susținut la București în cadrul „Bucharest Opera Festival”, ediția a III-a

Duminică, 16 iunie 2024, ora: 18.00

SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ de Jerry Bock – musical interpretat în limba română.

Miercuri, 19 iunie 2024, ora: 19.00

SUNETUL MUZICII de Richard Rodgers ( adaptarea: Nicolae Mihai Brânzeu) – musical susținut de studenții Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest Timișoara.

Sâmbătă, 29 iunie 2024, ora: 20.30

SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ de Jerry Bock – musical susținut la Cluj-Napoca în cadrul „Opera Aperta” Cluj-Napoca, ediția 2024. Intrarea este liberă!

Biletele pentru spectacolele lunii ianuarie se pot achiziționa doar de la Agenția de bilete a Operei, str. Mărășești nr. 2, Timișoara.

Tichetele se pot achiziționa și în platforma online. Mai multe detalii: www.ort.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.