Skip to main content

Femeie aflată în culmea disperării! Soțul ei, plecat la muncă peste hotare, pentru a-și întreține familia, a dispărut fără urmă!

Polițiștii au deschis o anchetă amplă, pentru găsirea unui bărbat, plecat la muncă în străinătate și care a pierdut contactul cu familia.

Traian-Ioan Ceterș, în vârstă de 40 de ani, din comuna Crișcior, județul Hunedoara, a plecat la muncă, în Germania, în luna ianuarie. După ce a ajuns și-a anunțat familia, iar în scurt timp nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Din acest motiv, soția lui disperată și înspăimântată, a cerut ajutorul Poliției.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,80-1,85 m., greutate 80 kg., tuns scurt, păr șaten, ochi căprui, iar la momentul plecării se presupune că purta o geacă de culoare galbenă, de fâș, bluză de culoare gri cu negru, pantaloni de trening de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră. De asemenea, acesta prezintă o cicatrice la baza palmei mâinii stângi, tatuaje pe mâna și piciorul stâng, precum și pe abdomen.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități de căutare pentru găsirea bărbatului, care a fost dat în urmărire națională, însă fără niciun rezultat până în prezent.

Tocmai de aceea, acum apelează și la ajutorul populației, astfel că oricine poate oferii informați care pot duce la depistarea persoanei dispărute, este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.