Skip to main content

Şoferul drogat şi băut, implicat în accidentul în lanţ de la Timişoara, este poliţist local!

Apar noi informţii privind accidentul petrecut în această dimineaţă, în apropierea Spitalului Victor Babeş din Timişoara.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat şi care a ieşit pozitiv la testarea pentru consumul de droguri, este poliţist local în Dumbrăviţa.

CITEŞTE ŞI: Geniile din Timișoara! Studenții de la Universitatea Politehnica au cucerit podiumul la un concurs de soluţii inovatoare

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a lovit cu maşina, autoturismul care circula în faţa lui şi pe care l-a proiectat într-un alt vehicul, de pe sensul opus de mers.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe interzise.

Nu este prima dată când Poliţia Locală din Dumbrăviţa este în mijlocul unui scandal.

În septembrie 2022, au fost percheziţii la sediul instituţiei, după ce unul dintre agenţi a fost reclamat că dă amenzi din birou.

Richard Meleşcanu falsifica procese verbale pentru sancţionarea unor oameni nevinovaţi, pentru a-şi îndeplini norma de amenzi.

La vremea respectivă, poliţistul a fost reţinut, apoi, plasat sub control judiciar, iar la începutul acestui ann a fost trimis în judecată, pentru abuz în serviciu.

CITEŞTE ŞI: Bătrână, transportată de urgenţă la spital, după ce flăcări violente i-au cuprins apartamentul

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.