Skip to main content

Podul de la Tapia, închis circulației rutiere, pentru a preveni o tragedie! Structura de rezistență a crăpat și se poate prăbuși în orice moment

Traficul rutier pe podul de la Tapia, din apropiere de Lugoj, a fost închis, din cauza stării avansate de degradare în care se află podul.

Decizia a fost luată ca urmare a constatării apariției unei fisuri care a evoluat în diagonala structurii de rezistență a podului și care pune în pericol siguranța celor care ar îl traversează, existând risc de prăbușire.

Direcția de Drumuri și Transport din cadrul Consiliului Județean Timiș transmite participanților la trafic că, începând de astăzi, circulația rutieră va fi închisă pe podul peste canalul ANIF din localitatea Tapia, amplasat pe DJ 680 la km 4+000, care făcea legătura între localitățile Lugoj – Criciova (prin Tapia-Măguri)”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Traficul va fi închis până la finalizarea lucrărilor de modernizare a podului. În acest moment proiectul pentru refacerea acestuia fiind la faza de autorizație de construire.

În tot acest timp, locuitorii din zonă vor trebui să folosească o rută ocolitoare, de câțiva kilometri.

Mai exact, traficul a fost deviat pe următoarea rută: varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN6 – Criciova – retur.

Devierea se va face pe ruta: Varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN 6 – Criciova și retur, conform semnalizărilor instituite pe traseu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.