Skip to main content

Podul de la Tapia, închis circulației rutiere, pentru a preveni o tragedie! Structura de rezistență a crăpat și se poate prăbuși în orice moment

Traficul rutier pe podul de la Tapia, din apropiere de Lugoj, a fost închis, din cauza stării avansate de degradare în care se află podul.

Decizia a fost luată ca urmare a constatării apariției unei fisuri care a evoluat în diagonala structurii de rezistență a podului și care pune în pericol siguranța celor care ar îl traversează, existând risc de prăbușire.

Direcția de Drumuri și Transport din cadrul Consiliului Județean Timiș transmite participanților la trafic că, începând de astăzi, circulația rutieră va fi închisă pe podul peste canalul ANIF din localitatea Tapia, amplasat pe DJ 680 la km 4+000, care făcea legătura între localitățile Lugoj – Criciova (prin Tapia-Măguri)”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Traficul va fi închis până la finalizarea lucrărilor de modernizare a podului. În acest moment proiectul pentru refacerea acestuia fiind la faza de autorizație de construire.

În tot acest timp, locuitorii din zonă vor trebui să folosească o rută ocolitoare, de câțiva kilometri.

Mai exact, traficul a fost deviat pe următoarea rută: varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN6 – Criciova – retur.

Devierea se va face pe ruta: Varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN 6 – Criciova și retur, conform semnalizărilor instituite pe traseu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.