Skip to main content

Șoferi drogați, băuți sau fără permis, trași pe dreapta de polițiștii timișeni! Cu toții s-au ales cu dosare penale

Polițiștii timișeni au depistat în trafic mai mulți șoferi drogați și băuți, dar și fără permis de conducere, la volanul unor mașini neînmatriculate.

Oamenii legii au oprit în trafic, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de tânăr în vârstă de 28 de ani, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv cocaină.

În continuare, polițiștii l-au condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice.

Ieri dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri au oprit pentru control, pe strada Aristide Demetriade din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara trecută, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN59, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv canabis.

În plus, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii timișeni au oprit pentru control pe raza comunei Saravele, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 de ani. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiind neînmatriculat având montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

În această dimineață, în jurul orei 04.45, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Deta au oprit pentru control pe raza localității Livezile, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiind neînmatriculat, având montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.