Skip to main content

Au fost afișate rezultatele la titularizare! 42,61% dintre candidații din Timiș au obținut note peste 7

Astăzi au fost afișate rezultatele examenului de titularizare! În Timiș, 42,61% dintre candidați au obținut note mai mari de 7.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, dascălii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Se pot angaja și profesorii care obțin minimum 5, însă doar pe perioadă determinată.

În județ s-au înscris 1.159 de candidați, însă doar 859 au susținut testarea. Dintre aceștia, 366 au obținut note mai mari de 7. Au fost și cinci note de 10. Este vorba despre doi candidați care au susținut examenul educație socială și câte unul la disciplinele: arte vizuale, limba germană modernă și medicina generală.

Alți 314 candidați, adică 36,55%, au obținut note între 5.00 și 6.99, ce le permite să obțină un pot de suplinitor, iar 179 au obținut note sub 5, aici vorbim de un procent de 20,84%.

Profesorii nemulțumiți de note pot depune contestații în scris, la sediul Inspectoratului Școlar, astăzi până la ora 21:00, dar și mâine până la ora 12.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.