Skip to main content

Peste 330 de candidați din Timiș, susțin mâine examenul de Definitivat în învățământ! Trebuie să obțină cel puțin nota 8 pentru a promova

332 de cadre didactice debutante din județul Timiș vor susține proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ.

Proba scrisă va avea loc mâine, începând cu ora 9.00. Accesul candidaților în centrul de examen organizat la Colegiul Național „C.D. Logaˮ Timișoara, se face în intervalul  7.30 – 8.00,  pe bază actului de identitate valabil.

Candidatul care se retrage din proprie inițiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declarații, preda lucrarea și foaia cu subiecte și părăsește sala după cel puțin o oră, dar nu la mai mult de 3 ore de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale.

În Timiș, candidații care vor susține examenul la 44 de discipline de examen.

Cei mai mulți candidați sunt înscriși la următoarele discipline:

  • limba romana si literatura pentru copii si metodica activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii – 91 de candidați ;
  • limba si literatura romana si matematica, metodica predarii limbii si literaturii romane / comunicarii in limba romana si metodica predarii matematicii / matematicii si explorarii mediului in invatamantul primar (invatamant primar in limba romana) – 52 de candidați.

Afișarea rezultatelor inițiale se va realiza în data de 25 iulie. Nota minima de promovare a examenului de definitivat este 8.

Înregistrarea contestațiilor se va realiza la centrul de examen organizat la Colegiul Național „C.D.Loga” Timișoara, după următorul program în data de 25 iulie, după afișarea rezultatelor până la ora 20.00 și în data de 26 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Afișarea rezultatelor finale se va realiza în data de 1 august.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.