Skip to main content

Şoferi de tir, buni de plată! Ce au păţit mai mulţi conducători auto, care au tranzitat Timişoara?

Ghinion curat pentru mai mulţi şoferi de tir care, fie din greşeală, fie intenţionat, au tranzitat Timişoara.

Este vorba despre cei care au intrat în zone în care accesul maşinilor de mare tonaj este stric interzis, sau care nu au plătit taxa de tranzit.

CITEŞTE ŞI: Viorica Dăncilă susţine proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Ce i-a promis preşedintelui CJT?

În ultima lună, 88 de conducători auto au fost surprinşi în astfel de situaţii, 12 dintre ei fiind sancţionaţi doar ieri.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră efectuează zilnic verificări cu privire la depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile legale referitoare la circulația pe raza municipiului Timișoara”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Cele mai frecvente încălcări ale legislației au fost constatate în ultima lună în zonele Pasajul Jiul cu Republicii, pe Bdul Regele Ferdinand, pe străzile Demetriade, Grigore Alexandrescu și Armoniei.

CITEŞTE ŞI: Club 30, din centrul Timișoarei, va fi evacuat! Care este motivul?

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.