Șoferi băuți și drogați, în urma controalelor polițiștilor timișoreni la Vest Fest!

Polițiștii rutieri din Timișoara au verificat noaptea trecută sute de persoane și mașini, în timpul festivalul Vest Fest! Mai exact, polițiștii au controlat 526 de autovehicule și au legitimat 604 persoane. Au fost efectuate 201 testări cu aparatul etilotest și 13 cu aparatul drugtest.

În urma activităților polițiștilor au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat 2 infracțiuni, una pentru conducerea sub influența alcoolui și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De exemplu, pe Calea Torontalului din Timișoara a fost depistat un conducator auto ce se afla sub influența substanțelor interzise, ami exact amphetamine și s-a ales cu dosar penal.

De asemenea, tot pe Calea Torontalului din Timișoara, a fos depistat un alt conducator auto, care circula sub influența băuturilor alcoolice, având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal.

În acest weekend ,polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.