Skip to main content

Șoferi, atenție! Se circulă cu restricții pe autostrăzile A1 și A6 din cauza lucrărilor

Restricții de circulație pe A1 și A6, pe parcursul zilei de astăzi, din cauza unor lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului, pe tronsonul kilometric 531+530 de metri – 532+625 de metri, pe benzile unu şi cea de urgenţă ale sensului de mers Timişoara-Nădlac.  

CITEȘTE ȘI: Un concurent a fost bătut de propriul tată, la concursul de echitaţie de la Herneacova

De asemenea, pe Autostrada A6 Lugoj-Calafat, pe aceleaşi benzi ale sensului de mers Lugoj-Balinţ, la kilometrul 3+500 de metri, vor avea loc lucrări de nivelare a suprafeţei carosabile, în intervalul orar 09:30-17:30.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.