Skip to main content

Sinucidere şocantă! O bătrână s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului în care era internată

Sfârşit tragic pentru o femeie de 84 de ani, care a ales să îşi pună capăt zilelor, aruncându-se în gol, de la etajul 3.

S-a întâmplat în această dimineaţă, înainte de ora 6:00, la Spitalul Municipal Hunedoara, unde bătrâna era internată.

CITEŞTE ŞI: Noi lucrări la reţeaua de apă! Din acest motiv, va fi întreruptă furnizarea, pe mai multe străzi din Timişoara

Pacienta suferea de mai multe afecţiuni şi, pentru că nu mai suporta durerile şi tratamentele medicale chinuitoare, a decis să îşi curme suferinţa.

Din păcate, medicii care au ajuns imediat la locul nenorocirii, nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

„La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unități spitalicești din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului. Ulterior, a intervenit un echipaj medical, care a constatat decesul femeii. Cadavrul victimei a fost ridicat și preluat de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală  Hunedoara în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului„, transmite IPJ Hunedoara.

     

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.