Skip to main content

Noi lucrări la reţeaua de apă! Din acest motiv, va fi întreruptă furnizarea, pe mai multe străzi din Timişoara

Mâine, între orele 10-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Bârzava colț cu strada Taborului.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Bârzava, Măslinului, Ioan Negulici, Lisabona, Dunărea, Semicerc, Vidin, Ciobanului, Corina Irineu, Zorile, Veronica Micle și Lupeni, iar în cartierele Freidorf și Dâmbovița presiunea va fi scăzută.

Tot mâine, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Ohaba Lungă pentru spălarea rețelei de distribuție.

Astfel de lucrări vor avea loc pe 26 și 27 iulie și în Cenad și Lovrin, unde presiunea va fi scăzută în același interval orar, 9-14.

Exista posibilitatea ca presiunea sa fie scazuta in acest interval de timp.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim de recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.