Skip to main content

Bărbat electrocutat în timpul unor săpături, la Chișoda! Victima nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare

Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața, în această după amiază! El a fost electrocutat, în timpul unor săpături.

Incidentul nefericit s-a petrecut în jurul orei 14.00, în Chișoda. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și poliție.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate n-au avut succes. Bărbatul a fost declarat decedat.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, în timp ce desfășura activități de săpături pe raza localității Chișoda ar fi fost electrocutat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, medicul de pe echipajul SMURD efectuând manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, declarând decesul bărbatului”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “ucidere din culpă” și “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.