Skip to main content

Simulare cu ochelari VR, paradă moto-velo și o petrecere pe cinste, astăzi, la Timișoara! Nu rata o drumeție în lumea virtuală, în cadrul evenimentului „Safe Roads”!

Urmează o experiență de excepție în cadrul evenimentului Safe Roads, unde publicul poate participa la o serie de activități diverse, îmbinând utilul cu plăcutul, într-o zi liniștită de weekend.

Evenimentul se va desfășura la Iulius Town Timișoara, în parcarea VIP UBC0 începând de la ora 13:00.

Această manifestare va aduce împreună comunitățile moto și velo din Timișoara, Poliția Rutieră, Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, precum și alte instituții și cluburi de servicii, pentru a promova siguranța rutieră prin prevenirea consumului de alcool și substanțe interzise.

Activitățile vor include prezentări și demonstrații practice cu ochelarii speciali care simulează efectele consumului de alcool, dar și a substanțelor interzise.

Totodată, la final, participanții vor putea să se alăture unei parade moto-velo iar punctul culminant al evenimentului va fi o petrecere, unde publicul, partenerii și susținătorii vor putea petrece timp de calitate.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat AICI.        

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.