Skip to main content

Noutățile legislative privind protecția mediului, în dezbatere la CCIA Timiș!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.

Acesta se va desfășura în data de 19 iunie, de la ora 10:00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș, din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I).

Seminarul de informare va avea ca temă „Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deşeurilor”.

Tematica prezentată de Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș vizează:

  • Modul de evidență și de raportare a datelor pentru diferite fluxuri de deșeuri: ambalaje și deșeuri de ambalaje, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri de baterii și acumulatori, vehicule scoase din uz, evidența cronologică lunară și/sau anuală privind cantitățile de deșeuri generate și/sau gestionate conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 17/2023;
  • Aplicarea legislației de mediu în domeniul obținerii actelor de reglementare (avize, acorduri, autorizații, vize anuale).

Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Timiș prezintă:

  • Rolul Gărzii Naționale de Mediu în combaterea poluării apelor.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș și a Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș.

Agenții economici pot adresa întrebări și/sau pune în discuție spețe cu care se confruntă în activitatea companiei.

Participarea este gratuită, prin transmiterea confirmării de participare la adresa: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=ds4

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.