Skip to main content

Se anunță distracție pe cinste lângă Timișoara, de Rusalii! Andreea Voica și Dumitru Stoicănescu, vor face spectacol la Rugă

Va fi distracție mare într-o localitate de lângă Timișoara de Rusalii, când este sărbătorită Ruga satului!

Vorbim despre comun Dumbrăvița, care de Rusalii va sărbători și hramul Bisericii „Sfântul Vasile cel Mare”. Sfânta Liturghie începe la ora 10:00, urmată de Vecernie și Slujba de tăiere a colacului, specifică rugii.

Seara, locuitorii comunei și nu numai, sunt așteptați în Parcul Central, unde Andreea Voica va cânta pentru prima data la Ruga Dumbrăviței.

Alături de ea vor urca pe scenă Aleksandar Aca Circovic, Dumitru Stoicănescu și Vlad Văcaru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.