Skip to main content

Și-a văzut moartea cu ochii! Un pensionar s-a răsturnat cu mașina, în mijlocul drumului

Accident teribil, în această dimineață, când echipele de salvare au fost solicitate să intervină pentru salvarea unui bărbat care a rămas încarcerat în mașină.

S-a întâmplat pe raza orașului Lupeni din județul Hunedoara, unde au ajuns de urgență, mai mulți pompieri, care au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat pe carosabil.

CITEȘTE ȘI: Înscrie-te, pedalează şi câştigă! POLI BIKE CHALLENGE 2024, revine la Timişoara, pentru a treia ediţie

Șoferul, un bărbat de 68 de ani, suferise mai multe leziuni și era blocat în mașină, fiind scos de echipele de intervenție.

Victima a fost predată medicilor, care i-au acordat primul ajutor, după care au transportat-o la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

„Spre locul indicat s-au mobilizat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto. Acesta, un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost găsit blocat în autovehicul. Echipajele operative au extras în siguranță victima care prezenta mai multe traumatisme. După acordarea îngrijirilor medicale, bărbatul a fost transportat la spitalul din Lupeni pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri”, transmite ISU Hunedoara.

Acum, polițiștii anchetează accidentul, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.