Skip to main content

Înscrie-te, pedalează şi câştigă! POLI BIKE CHALLENGE 2024, revine la Timişoara, pentru a treia ediţie

Universitatea Politehnica Timișoara organizează, în acest an, cea de-a III-a ediție a cursei cicliste POLI BIKE CHALLENGE, eveniment care figurează și în calendarul Federației Române de Ciclism.

Iubitorii ciclismului, atât la nivel profesionist, cât și la nivel de amatori, sunt invitați să se înscrie la POLI BIKE CHALLENGE 2024, competiția, ce va avea loc în 21 aprilie, având mai multe curse împărțite pe categorii de vârstă și pregătire:

Cursa Family – ora 12:20

Această cursă este destinată categoriilor de familie cu copii de 3-8 ani. Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de două ori.

Cursa copii 5-6 ani – ora 13:00

Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de două ori.

Cursa copii 7-8 ani – ora 12:40

Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de trei ori.

Cursa copii 9-10 ani – ora 13:00

Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de patru ori.

Cursa copii 11-12 ani – ora 13:20

Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de cinci ori.

Cursa copii 13-14 ani – ora 13:40

Traseul este un circuit cu lungimea de 900 metri / tur și va fi parcurs de șase ori.

Cursa Open – ora 14:00

Această cursă este destinată tuturor persoanelor cu vârsta mai mare de 15 ani. Se poate concura cu orice tip de bicicletă (exclus cele electrice și cursierele)! Traseul este un circuit cu lungimea de 2,5 km / tur și va fi parcurs de 11 ori.

Cursa Amatori – ora 15:00

Această cursă este destinată cicliștilor licențiați sau nelicențiați. Singurul tip de bicicletă acceptată este cursieră! Traseul este un circuit cu lungimea de 2,5 km / tur și va fi parcurs de 13 ori.

Cursa Elite – ora 16:00

Această cursă este destinată cicliștilor licențiați care fac parte din categoria Elite. Singurul tip de bicicletă acceptată este cursieră! Traseul este un circuit cu lungimea de 2,5 km / tur și va fi parcurs de 15 ori.

Evenimentul Poli Bike Challenge este organizat de Asociația Club Sportiv Velocitas împreună cu Universitatea Politehnică Timișoara.

La concursul Poli Bike Challenge pot participa toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani; tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 și 17 ani, pot participa cu acordul părinților, care își vor da acordul în scris pentru participare, prin completarea declarației pe proprie răspundere pentru minori.

Înscrierile și plățile pentru Poli Bike Challenge se efectuează doar online prin completarea formularului de pe site până miercuri 19.04.2024 ora 22.00.

Înscrierile fără plata efectuată până la data 19.04.2024 vor fi anulate!

Validarea acestora se face la fața locului sâmbătă 20.04.2024 între orele 17:00-20:00 și duminică 21.04.2024 între orele 09:00 – 12:00 prin ridicarea pachetului de concurs și legitimarea cu un document de identitate.

Toți participanții legitimați la Federația Română de Ciclism sunt obligați să-și introduce, la înscrierea pe site, codul UCI și codul FRC.

Plățile se pot efectua doar:

• cu cardul în momentul înscrierii sau ulterior accesând acest link: https://mpy.ro/17j4d63ev?language=ro

• prin transfer bancar: Asociația Club Sportiv Velocitas / RO54 INGB 0000 9999 0555 9591

Taxa de participare:

• Nu se percepe pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-14 ani;

• 90 lei pentru toți participanții, începând cu vârsta de 15 ani.

Toți banii strânși din taxa de participare vor fi donați pentru susținerea unor sportivi cu rezultate excelente, dar cu situație materială precară.

Donația se va efectua în cadrul festivității de premiere.

Vor fi întocmite clasamente și se vor acorda premii în bani primilor trei clasați din fiecare categorie, cu excepția cursei open unde vor fi premiați primii 5 clasați, după cum urmează:

Premiile la cursa copiilor vor consta în produse și obiecte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.