Skip to main content

A început amenajarea străzii Cezar, pe care administrația Fritz spune că a recuperat-o de la clanul Cârpaci! Aceasta face legătura între bulevardul Loga și Parcul Copiilor!

Strada Cezar, care leagă Bulevardul Loga de Parcul Copiilor, a intrat astăzi în amenajare!

Asta după eliberarea domeniului public, prin recenta dispoziție a primarului Dominic Fritz, care susține că strada a fost ocupată ilegal de două familii de țigani, care au construit aici mai multe clădiri fără autorizație.

Strada va fi transformată, în următoarea perioadă, în stradă cu acces pietonal și velo și zone verzi. După eliberarea zonei de molozul rezultat în urma demolării clădirilor ilegale, astăzi au început operațiunile de amenajare a viitoarei zone pietonale, după care vor fi pregătite zonele pentru plantări.

Reamintim, pe strada Cezar au fost demolate  două clădiri, trei alei pietonale, două garduri de împrejmuire din zidărie, poartă de acces auto și un gard frontal. Toate aceste construcții ridicate fără autorizații au fost desființate pe cheltuiala contravenienților, potrivit legislației în vigoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.