Skip to main content

Și-a folosit propriul copil pentru a transporta droguri! Cantitate uriașă de stupefiante, descoperită de polițiști

Un kilogram de 3-CMC, 760 de pastile de ecstasy, 19 comprimate MDMA, țigări cu cannabis și alte tipuri de droguri de mare risc au fost descoperite de polițiști. Este vorba despre acțiuni organizate de oamenii legii din Arad, care urmează să stabilească dacă între cazurile depistate există vreo legătură.

În primul dintre ele, un adult și doi minori sunt anchetați pentru trafic de droguri. În acest caz oamenii legii au efectuat nouă percheziții domiciliare, în urma cărora au ridicat 760 de comprimate ecstasy, cantități de droguri de risc și mare risc (cannabis și 3-CMC), 3 cântare electronice de mare precizie și un grinder, o puşcă de vânătoare calibru 4,5 mm, 28 de cartuşe calibru 12 mm, 3 telefoane mobile, 19.978 de lei, 2.200 de euro, 80 de lire sterline și 100 de franci elveţieni.

Cercetările arată că drogurile au fost aduse în țară, disimulate într-o jucărie de pluș

La final adultul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cei doi copii au fost plasați sub control judiciar.

Ei sunt bănuiți că au vândut la Festivalul Arad Open Air, comprimate de ecstasy pentru sume cuprinse între 500 și 4.000 de lei.

Tot la acest eveniment, a fost prins un alt bărbat în flagrant în timp ce vindea 19 comprimate MDMA, diferite cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și de risc (cannabis), mai multe țigări confecționate artizanal, conținând cannabis și 300 de pungi tip ziplock folosite pentru ambalarea drogurilor.

Și acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Într-un alt caz, un individ s-a folosit de un copil pentru a transporta un kilogram de droguri 2MMC. Mai exact, bărbatul a ascuns stupefiantele sub scaunul auto al copilului, care se afla în autovehicul.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.