Senatorul PSD, Adrian Diaconu: Nicolae Robu se inspiră din Pildele lui Solomon

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Traficul greoi din Timişoara, cauzat de nenumăratele lucrări demarate simultan, este motivul pentru care senatorul Adrian Diaconu îl critică pe primarul oraşului.

Parlamentarul PSD este de părere că şantierele trebuiau deschise unul câte unul, pe rând, tocmai pentru a nu se ajunge la blocaje în circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Copil de trei ani, găsit de polițiști pe marginea drumului plângând și speriat! S-a pierdut de familie

Diaconu mai spune că primarul s-a inspirit din Pildele lui Solomon, când a întors oraşul pe dos.

“Cred că cel mai mult s-a inspirit din Pilda omului sărac, cu mulţi copii, care locuia într-o singură camera şi cerându-I lui Dumnezeu o modalitate de a ieşi din această situaţia, l-a pus să îşi bage şi capra în casă. În această situaţie suntem şi noi, cu toate străzile, toate podurile şi toate străzile din centrul Timişoarei blocate. Când într-un final se vor termina toate lucrările, ne vom bucura că am intrat într-o normalitate pe care o aveam înainte de a da lucrurile peste cap”, a declarat astăzi, senatorul PSD, Dan Diaconu.

Parlamentarul de Timiş l-a taxat pe Nicolae Robu şi pentru stingerea flăcării eterne din Cimitirul Eroilor, situaţie în care s-a ajuns pentru că nu a fost achitată factura la gaz.

“Dacă spunem ceva rău despre edilul nostru, trecem automat în categoria celor care urăsc Timişoara, a haterilor şi alte epitete pe care le primim din partea domnului primar. Nu pot să trec, ca timişorean peste… nu o mai pot numi lipsă de management sau de inspiraţie, ci lipsă totală de recunoştinţă pentru cei care au făcut ca Timişoara şi România să fie ce este astăzi, şi mă refer la Revoluţia din 1989”, a mai spus Diaconu.

CITEŞTE ŞI: Timișoara, gazda Campionatului Național de Padel! Când are loc competiția?

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Esti penbil adi ! Prin cate partide ai trecut Adi ? Ai lasat schelete in dulap cand ai dezertat din pilitie !!!Ava cum a ajuns la Berlin ofiter de legatura ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.