Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Copil de trei ani, găsit de polițiști pe marginea drumului plângând și speriat! S-a pierdut de familie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un copil de 3 ani a fost găsit de polițiști pe stradă, după ce s-a pierdut de familie.

Ieri, în jurul orei 16.40, o patrulă de Poliție a observat pe marginea unei străzi din Cartierul Moroasa, municipiul Reșița, un băiețel plângând, care părea a fi rătăcit și pierdut de familie. Patrula formată dintr-un polițist și o polițistă, ambii tineri, au acționat imediat și au preluat copilul de aproximativ trei ani, încercând să-l liniștească și să-i găsească familia.

Oamenii legii au luat imediat legătura cu colegii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, împreună efectuând verificări în zonă. 30 de minute mai târziu, polițiștii au identificat-o pe mama copilului, care după ce s-a liniștit văzând că politiștii i-au găsit și readus copilul în stare bună, le-a povestit acestora faptul că se afla la locul de joacă împreună cu cei doi copii ai săi, iar la un moment dat a observat că cel mic lipsea. A început imediat să-l caute în zona locului de joacă, moment în care au apărut polițiștii împreună cu copilul de trei ani.

Minorul în cauză a fost predat familiei fără a fi suferit vreo vătămare, mama fiind atenționată verbal ca, în situații similare, să-și supravegheze copiii în mod responsabil. Felicitări colegilor noștri pentru operativitatea cu care au rezolvat situația!”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 12:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login