Șeful hoților de lux, care a fugit de DIICOT, pus în libertate!

30 de zile! Atât a stat după gratii șeful hoților de lux, care au terorizat Timișoara și au creat un prejudiciu de câteva milioane de euro.

Cel mai vânat hoț din vestul țării, Adrian Bolbos, a fost capturat la sfârșitul lunii noiembrie, la Salonta.

Gruparea hoților de lux a dat spargeri în locuințe, la un magazin de electrocasnice, la mai multe bijuterii, dar și la o firmă de curierat din Timișoara. Au reușit, practic, sa facă milioane de euro, în urma jafurilor.

CITEȘTE ȘI: De la an la an, tot mai puţini bani pentru „Prima Casă”! Ce se întâmplă cu programul?

După luni întregi în care au acționat nestingheriți, interlopii au fost călcați de mascați. Însă, ca urmare a unor scurgeri de informații, liderii rețelei au dispărut cu puțin timp înaintea descinderilor.

Printre aceștia s-a numărat și Adrian Bolbos, care a devenit la vremea respectivă unul dintre cei mai căutați interlopi din vestul țării.

Într-un final, a fost prins pe raza județului Bihor, după ce polițiștii din Timiș au eșuat în capturarea lui.

În noiembrie 2017, un echipaj mixt de polițiști și jandarmi au bătut cu bestialitate doi tineri nevinovați, după ce l-au confundat pe unul dintre ei cu Adrian Bolbos.

Odată prins de oamenii legii din Bihor, interlopul a ajuns în arestul IPJ Timiș, unde a stat 30 de zile. Apoi, a fost arestat la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Au răsuflat ușurați! Minora din Petrila, dispărută în urmă cu trei zile, s-a întors acasă

Acum, Adrian Bolbos a fost pus în libertate sub control judiciar, în urma unei decizii a Tribunalului Timiș.

Potrivit adevarul.ro, anumite surse au declarat că Bolbos și un alt membru al grupării spărgătorilor de lux, Ciprian Mihălțan, au fost puși în libertate, pentru că referatul de prelungire a arestului la domiciliu întocmit de DIICOT nu prezintă niciun motiv care să justifice măsura. Astfel, lăsarea celor doi în libertate nu ar afecta ordinea publică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.