Skip to main content

Se schimbă locaţia staţiilor de autobuz de pe Stan Vidrighin! Vezi aici unde trebuie să aștepți, pentru a putea călători pe linia 23!

Societatea de Transport Public Timișoara anunță o serie de modificări privind locul în care autobuzele de pe linia 23 vor staționa, pentru mai bine de o lună.

Practic, de astăzi și până în 16 august, stațiile vor fi mutate pe sensul opus de mers, adică vizavi de stația cunoscută (stațiile de pe partea dreaptă a sensului de deplasare, dinspre strada Ștefan cel Mare spre Piața Gh. Domășneanu, vor fi mutate pe partea stângă).

Această schimbare este necesară ca urmare a lucrărilor de așezare a stratului de uzură și executarea marcajelor rutiere pe Calea Stan Vidrighin, urmând ca stațiile să revină la locul de drept, la finalizarea asfaltării din prima etapă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.