Skip to main content

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, la începutul săptămânii viitoare! Vezi aici dacă ești afectat

Aquatim anunță noi întreruperi de apă, la începutul săptămânii viitoare, pe mai multe străzi din oraș, din cauza unor lucrări.

Așadar, luni, 13 noiembrie, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe strada Aurel Popovici, între Bulevardul Take Ionescu și strada București, și pe Bulevardul Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu.

Marți, 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

Tot pe 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Aprodul Movilă. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Sibiu, Chișinău, Sinaia, Făgăraș, Doamna Chiajna, în timp ce presiunea va fi redusă în zonele Blașcovici și Dimitri Ivanovici Mendeleev.

Pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a bazinelor de înmagazinare, pe 13 noiembrie, între orele 8-16 se va opri apa în Făget, iar între orele 9-14, în Colonia Mică, în timp ce între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Izvin, Bazoș, Petrovaselo și în cartierul Ianculeasa din Recaș.

Pe 14 noiembrie, între orele 4-12 se va opri apa în Gătaia, iar în săptămâna 13-17 noiembrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Pișchia.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.