Skip to main content

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, la începutul săptămânii viitoare! Vezi aici dacă ești afectat

Aquatim anunță noi întreruperi de apă, la începutul săptămânii viitoare, pe mai multe străzi din oraș, din cauza unor lucrări.

Așadar, luni, 13 noiembrie, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe strada Aurel Popovici, între Bulevardul Take Ionescu și strada București, și pe Bulevardul Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu.

Marți, 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

Tot pe 14 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Aprodul Movilă. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Sibiu, Chișinău, Sinaia, Făgăraș, Doamna Chiajna, în timp ce presiunea va fi redusă în zonele Blașcovici și Dimitri Ivanovici Mendeleev.

Pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a bazinelor de înmagazinare, pe 13 noiembrie, între orele 8-16 se va opri apa în Făget, iar între orele 9-14, în Colonia Mică, în timp ce între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Izvin, Bazoș, Petrovaselo și în cartierul Ianculeasa din Recaș.

Pe 14 noiembrie, între orele 4-12 se va opri apa în Gătaia, iar în săptămâna 13-17 noiembrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Pișchia.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.