Skip to main content

FOTO Impact violent între două mașini! Trei copile de 13 și 14 ani au ajuns la spital

Mobilizare de forțe, după ce două mașini s-au izbit violent.

Accidentul s-a petrecut în această seară, pe raza municipiului Petroșani, mai exact pe strada Cuza Vodă.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre trei copile, de 13 și 14 ani. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD, pe strada Cuza Vodă din municipiul Petroșani, unde a avut loc un accident rutier. Pentru misiune a fost alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului dintre acestea, a rezultat rănirea a trei minore (două în vârstă de 14 ani și una în vârstă de 13 ani)”,transmite ISU Hunedoara.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.