Skip to main content

Se oprește apa mâine, pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza unor lucrări!

Aquatim anunță că mâine, în prima parte a zilei se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza unor lucrări la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Muzicescu.

Așadar, între orele 8-16, timișorenii din zona respectivă vor rămâne fără apă la robinete!

Se lucrează la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Muzicescu, unde se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mureș (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), Ioachim Miloia, Panselelor, Traian Vuia, Victor Vâlcovici, Simion Mangiuca, Arcidava, Ion Sârbu, Gavril Muzicescu (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), în timp ce presiunea va fi redusă pe Mareșal Alexandru Averescu (între Constantin Brâncoveanu și Ulpia Traiana).

Tot vineri, între orele 12-14 se va opri apa în Racovița, Hitiaș și Ficătar pentru lucrări în cadrul POIM, mai anunță Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această perturbare va fi de scurtă durată, iar reprezentanții Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.