Skip to main content

A fost stabilit programul părții secunde a Ligii Naționale de Rugby! Cu cine se va duela SCM Timișoara?

Federația Română de Rugby a anunțat programul părții secunde a Ligii Naționale, care se dispută sub forma a trei grupe.

Echipa timișoreană va juca tur-retur cu Dinamo București, CS Năvodari, Grivița UNEFS București și nou-înființata Rapid București.

Campionatul se reia la 12 august, dar alb-violeții vor sta în prima rundă, după care vor fi implicați în derby-ul Grupei C:

  • I – 12 august – SCM USV Timișoara stă
  • II – 19 august – SCM USV Timișoara – Dinamo
  • III – 26 august – CS Năvodari – SCM USV Timișoara
  • IV – 2 septembrie – SCM USV Timișoara – Grivița UNEFS
  • V – 16 septembrie – Rapid – SCM USV Timișoara

„Treaba merge bine, am început să ne concentrăm pe primul meci. Suntem pregătiți și fizic și mental. Așteptăm cu nerăbdare startul, mai ales că prima partidă va fi una tare. Obiectivul nostru în această parte secundă a campionatului este câștigarea grupei” spune Corrado Ștețco, aripă.

Faza secundă a Ligii Naționale se joacă fără rugbiștii convocați la echipa națională.

SCM USV Timișoara îi are în continuare la lot pe Ciprian Chiriac, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Alin Conache, Marius Simionescu și Tevita Manumua. Mihăiță Lazăr  este și el la națională, în calitate de antrenor pentru jocul în grămada ordonată.

Pe lângă sosirile lui Alexandru Țăruș și Sandro Kalmakhelidze, clubul timișorean a parafat un împrumut și două despărțiri: David Trăușan este împreumutat la Rapid București (până în decembrie 2024), Laurențiu Nica a fost cedat la CSM Constanța, iar cu Nsuku Baloyi s-a ajuns la un acord de reziliere a contractului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.